Landsbygdsnätverket
Framsida på dokumentet Nya nationella riktlinjer för måltider på sjukhus från Livsmedelsverket

Bättre mat för bättre vård – nya nationella riktlinjer för måltider på sjukhus

Livsmedelsverkets nya nationella riktlinjer för måltider på sjukhus - vad innebär de? Välkommen att ta del av MATtankens inspelade webbinarium från den 3 november 2020.

Bättre mat för bättre vård – nya nationella riktlinjer för måltider på sjukhus

Detta webbinarium inleds med en presentation av de nya nationella riktlinjerna för måltider på sjukhus. Föredraget hålls av Ulrika Backlund, Livsmedelsverket (ca 35 min).

Efteråt deltar Susanne Fredén, Akademiska sjukhuset i Uppsala och Kerstin Arvidsson, Region Kalmar i ett samtal kring de nya riktlinjerna. Ulrika Backlund svarar också på frågor som ställts i chatten. Moderator är Eva Sundberg, MATtanken.

Webbinariet genomfördes den 3 november 2020.

Längd: 1 h 8 min (varav föredraget är ca 35 min)

För bästa visning av filmen ovan, använd exempelvis Chrome eller Edge. I vissa versioner av Explorer syns inte undertexterna.

För bästa visning av filmen ovan, använd exempelvis Chrome eller Edge. I vissa versioner av Explorer syns inte undertexterna.