Livsmedelsverkets nya nationella riktlinjer för måltider på sjukhus - vad innebär de? Välkommen att ta del av MATtankens inspelade webbinarium från den 3 november 2020.
Detta webbinarium inleds med en presentation av de nya nationella riktlinjerna för måltider på sjukhus. Föredraget hålls av Ulrika Backlund, Livsmedelsverket (ca 35 min).
Efteråt deltar Susanne Fredén, Akademiska sjukhuset i Uppsala och Kerstin Arvidsson, Region Kalmar i ett samtal kring de nya riktlinjerna. Ulrika Backlund svarar också på frågor som ställts i chatten. Moderator är Eva Sundberg, MATtanken.
Webbinariet genomfördes den 3 november 2020.
Längd: 1 h 8 min (varav föredraget är ca 35 min)
För bästa visning av filmen ovan, använd exempelvis Chrome eller Edge. I vissa versioner av Explorer syns inte undertexterna.
För bästa visning av filmen ovan, använd exempelvis Chrome eller Edge. I vissa versioner av Explorer syns inte undertexterna.
Ladda hem riktlinjerna och ta del av mer information om Nya nationella riktlinjer för måltider på sjuhus Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Livsmedelsverkets webb. På denna sida, mer vänd mot sjukhusen, finns också mycket matnyttig information. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.