Landsbygdsnätverket
Eva Sundberg och Anna Lundstedt

Genom Studio MATtanken kan du delta i angelägna live-sända samtal om offentliga måltider oavsett var du befinner dig. Kanske passar det bra i samband med fikat? Slå dig ner vid din skärm, häll upp en kopp kaffe och häng på!

Studio MATtanken

Studio MATtanken, fredag 29 september, kl. 08.30-09.15.
Beredskapsveckans tema: Öva


Vecka 39 är det Beredskapsveckan och årets tema är Öva. Studio MATtanken lyfter fram måltidsverksamheter som övat under veckan. Kom och var med. Dela gärna med dig av dina egna reflektioner och erfarenheter. Vi uppdaterar löpande på denna sida med mer information om septembers studiosamtal.

Bakgrund: Jordbruksverket genom MATtanken arbetar med frågan om att stärka offentliga måltiders beredskap genom att på olika sätt bidra till kunskaps- och erfarenhetsutbyte, nätverkande och kommunikation. Vi samarbetar med Livsmedelsverket i dessa frågar i ett projekt som är finansierat av MSB.

Här finns en länk till mötet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (Zoom öppnas i nytt fönster).

Du kan ansluta till Zoom direkt i webbläsaren om du använder en dator. För att använda Zoom på din telefon eller surfplatta behöver du ladda ner appen. Det går också att ringa in på 08-505 200 17 och ange mötesid: 881 5645 1336.

MATtanken bjuder regelbundet in till studiosamtal kl. 08.30, den sista fredagen varje månad. Vilka ämnen kommer samtalen att handla om? Håll utkik – vi uppdaterar löpande med information om respektive studiosamtal. Studiosamtalen sker live, det är direktsändning. Studio MATtanken spelas inte in.

Datum för kommande studiosamtal

  • 27 oktober. Preliminärt tema: Potatis
  • 24 november

Prenumerera på mötesbokningar för Studio MATtanken

Fyll i ditt namn och din mejladress i formuläret på denna sida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. så får du löpande mötesbokningar till kommande studiosamtal.

Kontakta oss gärna

Har du tips på ämnen att lyfta i studion? Har du frågor? Eller vill du avboka din prenumeration på mötesbokningar. Kontakta oss: mattanken@jordbruksverket.se

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post