Landsbygdsnätverket
Anna Lundstedt och Eva Sundberg.

Fikapaus! Det har varit en intensiv vårtermin med samtal i Studio MATtanken som har handlat om allt från svinnlådor till specialkoster, beredskapsfrågan i offentliga kök, kostnadsökningar samt den livsviktiga maten i äldreomsorgen. Nu laddar MATtanken för att efter sommarlovet fortsätta lyfta angelägna frågor som rör offentliga måltider - den sista fredagen varje månad - i höstens studio.

Studio MATtanken 2022

MATtanken bjuder regelbundet in till studiosamtal kl. 08.30, den sista fredagen varje månad. Vilka ämnen kommer samtalen att handla om? Håll utkik – vi uppdaterar löpande med information om respektive studiosamtal.

Studiosamtalen sker live, det är direktsändning. Studio MATtanken spelas inte in.

Kommande studiosamtal

  • Fredag 26 augusti, kl. 08.30-09.15. De offentliga måltidernas logistik.
   Mer information om detta Studio MATtanken kommer i augusti.
  • Fredag 30 september, kl. 08.30-09.15. Krisberedskap i offentliga kök, del 2. Det är krisberedskapsvecka (v. 39) och Studio MATtanken fortsätter vända och vrida på frågan om krisberedskap och offentliga måltider. Mer information om studiosamtalet kommer senare. I arkivet kan du läsa mer om föregående studiosamtal om krisberedskap.
   • Studio MATtanken. Mer information kommer senare.
    Fredag 28 oktober, kl. 08.30-09.15.

   • Studio MATtanken. Mer information kommer senare.
    Fredag 25 november, kl. 08.30-09.15.

   Genom Studio MATtanken kan du delta i angelägna live-sända samtal om offentliga måltider oavsett var du bor. Kanske passar det bra i samband med fikat? Slå dig ner vid din skärm, häll upp en kopp kaffe och häng på!

   Prenumerera på mötesbokningar för Studio MATtanken

   Fyll i ditt namn och din mejladress i formuläret på denna sida  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.så får du löpande mötesbokningar till kommande studiosamtal.

   Kontakta oss gärna

   Har du tips på ämnen att lyfta i studion? Har du frågor? Eller vill du avboka din prenumeration på mötesbokningar. Kontakta oss: mattanken@jordbruksverket.se

   ________________________________________


   Studio MATtankens arkiv

   Här hittar du information om tidigare studiosamtal.

   Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

   Besöksadress

   Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

   Kontakt

   036 – 15 50 00
   Skicka e-post