Landsbygdsnätverket

Individen i centrum – när maten anpassas efter äldres behov och smak

Välkommen till ett webbinarium om mat till äldre, torsdag 16 november klockan 13.30-15.00.

Program och medverkande


Måltider som höjer livskvalitén

Carl Jan Granqvist, professor i måltidskunskap

Rätten att få äta det man vill
Linda Lilius, chefsjuksköterska och Lina Höög, biträdande enhetschef, båda verksamma vid Byle Gård: en specialiserad palliativ vårdavdelning i Täby kyrkby

Mathantverk från kök till tallrik – genom samarbete och kommunikation
Stina Franzén, dietist i Södertälje kommun och Mathias Eriksson, produktionsansvarig, Mariekällgårdens kök i samma kommun

Hur lyckas med individanpassning i en ny förvaltning?
Emma Davachi, verksamhetsutvecklare Måltid, Göteborgs Stad

Läs mer och anmäl dig här!

Webbinariet arrangeras av MATtanken tillsammans med Kost & Närings fokusgrupp Äldreomsorg.

De medverkande på webbinariet

Senast uppdaterad