Landsbygdsnätverket

Nyheter och arkiv

Här hittar du de nyheter vi publicerar om projektet. Artiklar och exempel hittar du på sidan Lär av andra.

  • Fisk och fiske - vad är det som gäller?


    Landsbygdsnätverkets tematiska grupp för fiske och vattenbruk har uppdaterat skriften Fisk och fiske - vad är det som gäller? Skriften är tänkt att vara ett kunskapsstöd till restaurangchefer, kostchefer och offentliga upphandlare av mat.
  • Regional upphandlingsdag: med tema "lära av varandra"


    Livsmedelsupphandling i praktiken. Hur gör andra och kan vi lära av varandra? MATtanken tillsammans med Länsstyrelsen i Stockholm bjuder den 29 januari 2021 in till en andra regional upphandlingsdag, för personer som är involverade i arbetet med upphandling av livsmedel och måltidstjänster i Stockholms läns kommuner och region. 
  • Receptböcker

    Recept: Vildsvinskött i offentliga kök


    MATtanken skapar nu en receptsamling för vildsvinskött i offentliga kök. Vi bygger upp receptsamlingen tillsammans med kockar i de offentliga köken och andra inspiratörer. Till varje recept hör en beskrivning om varifrån receptet kommer.

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster