Landsbygdsnätverket
Wallenbergare på en stekplåt.

Wallenbergare med vildsvinsfärs, Kinda kommun.

Mer vildsvinskött i offentliga kök. Vad är på gång?

Just nu pågår flera projekt i Sverige med syfte att främja mer vildsvinskött i offentliga kök. Vill du veta mer? Välkommen till en digital träff med MATtanken tillsammans med tre andra aktörer som beviljats medel ur Vildsvinspaketet: onsdag 15 september, kl. 10.00-11.30.

Målgrupp för träffen är de som är nyfikna på vad som är på gång och som tidigare inte varit med i vildsvinssammanhang. Jägare, vilthanteringsanläggingar, upphandlare, inköpare, kost- och måltidsansvariga, kockar, hållbarhetsstrateger, ansvariga för livsmedelsstrategier, beslutsfattare i kommuner, regioner och län, m.fl. Kanske har du/ni ännu inte börjat arbeta med frågan eller så är du/ni i uppstart?

Ta del av inbjudan i sin helhet: Mer information och anmälan.

Senast uppdaterad

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster