Landsbygdsnätverket
En person sitter framför sin laptop och deltar i ett digitalt möte

Foto Picmonkey

Ny informationsträff om att söka innovationsstöd

Är du intresserad av att söka innovationsprojekt inom EIP-Agri? Nu kan du anmäla dig till nästa informationsträff 24 september kl. 10:00-11:30. Då berättar Jordbruksverket hur det funkar och vad du bör tänka på

På mötet berättar Jordbruksverket om processen att söka innovationsstöd. Du får även information om vad som förväntas under handläggningen av de projekt som får bifall samt hur det fungerar när du söker utbetalning. Det finns tid för att ställa frågor.

– Informationsträffen i maj blev lyckad. Vi fick positiv återkoppling från flera deltagare som tyckte att de fick med sig mycket och bra information. Därför vill vi fortsätta med detta koncept så att fler får möjlighet att ta del av samma information. Vi hoppas att det leder till att det blir enklare att göra rätt från början samt att vi får in riktigt bra ansökningar, säger Lina Edvardsson, åtgärdsansvarig för EIP på Jordbruksverket.

På informationsträffen kommer Jordbruksverket också att berätta om nyheterna i den ombyggda e-tjänsten för ansökningar.

Till anmälan för informationsträffen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Viktiga datum och mer information

  • Du kan skicka in ansökningar löpande under året. För att få din ansökan bedömd i nästa omgång behöver du skicka in ansökningen senast följande datum:
  • För projektstöd 31 augusti, och därefter 25 oktober.
  • För gruppbildningsstöd 25 augusti och därefter 29 september.
  • Du hittar alla kommande datum och hjälpande dokument på Jordbruksverkets webb. Under rubriken "Så söker du stödet" hittar du dessutom en checklista, en exempelbudget specifikt framtagen för EIP och flera mallar.

TILL SIDAN STÖD TILL INNOVATION Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Publicerades