Landsbygdsnätverket
Äng. Solnedgång. Foto: Charlotte Johansson

Foto: Charlotte Johansson.

Digital Leaderträff 2020

Årets tema: Avslut och omstart

Leaderträffen 2020 är startskottet för programperioden 2021-2027. Vi blickar tillbaka för att fånga upp viktiga lärdomar och erfarenheter. Samtidigt siktar vi mot framtiden, både utifrån europeiska visioner och konkret vägledning kring strategiskrivande.

Anmälan är öppen till och med den 25 september.

Tema för den digitala träffen är Avslut och omstart. Vi ska blicka bakåt för att samla och dela viktiga lärdomar. Samtidigt har vi ett stort fokus på framtiden, med europeisk utblick och konkret vägledning inför strategiskrivandet.

Så går det till

Vi träffas digitalt under fyra förmiddagar 6-9 oktober. Passen är mellan två och två och en halv timme långa och genomförs i Zoom. Inför varje pass finns information som du som deltar behöver ta del av i förväg. Det handlar bland annat om inspelade presentationer,
artiklar och filmer. Vi kallar detta för Hemläxa och allt material kommer att finnas på den här webbsidan veckan före träffen.

Mer information om träffen finns i programmet (PDF)PDF

På nedanstående sidor finns programmet dag för dag:

Vad är uppsnack?

Vi inleder varje dag med att sammanfatta viktiga diskussioner från gårdagen. Uppsnacket leds av Landsbygdsnätverkets kansli.

Teknisk support

Vill du testa Zoom-verktyget före träffen? Boka in onsdagen den 30 september klockan 10.15-11.15. Vi skickar ut en testlänk till alla anmälda via mejl i början av vecka 40.

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post


Logotype EU