Landsbygdsnätverket

Genomförd regional upphandlingsdag våren 2021

Temadag: Livsmedelsupphandling i praktiken. Hur gör andra och kan vi lära av varandra? Stockholm

Den 28 januari kl. 9.00-11.45 bjöd MATtanken och Länsstyrelsen Stockholm in till en andra regional träff om upphandling. Träffen, som även denna gång var digital, fokuserade på att lära av andra om hur vi kan upphandla svenska och/eller lokala produkter i praktiken.

Vi fick höra upphandlare och kostchefer berätta om såväl lyckade som mindre lyckade försök – och vi fick med oss handfasta tips och trix på vägen. Mötet modererades liksom förra träffen av Eva Sundberg från MATtanken.

Genomförda regionala upphandlingsdagar hösten 2020

Temadagar om upphandling av lokal och svensk mat. Stockholm

Den 30 september, kl. 9-12, bjöd MATtanken och Länsstyrelsen Stockholm in till en regional digital träff som uppstart till planeringen av kommande temadagar om upphandling. Aktiviteterna vänder sig till dig som är involverad i arbetet med upphandling av livsmedel och måltidstjänster i Stockholms läns kommuner och region.

Upphandlingsdag, tema vilt- och vildsvin. Västra Götaland

Den 5 november, kl. 8.15-12.00 genomföde vi i samarbete med regionen och länsstyrelsen i Västra Götaland - en digital upphandlingsdag på tema vilt- och vildsvinskött. Dagen vände sig till dem som är involverade i planering och upphandling av offentliga måltider i Västra Götaland. Här kan du läsa mer ett studiebesök vid en vilthanteringsanläggning, som gjordes i samband med upphandlingsdagen.

Senast uppdaterad 2021-03-02

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster