Landsbygdsnätverket
En vykortsbaksida med plats för frimärke och linjer för adress.

Vykort lanseras i samband med Kostdagarna 2022

MATtanken har tagit fram ett vykort med bilder från firandet av Offentliga måltidens dag. Kortet lanseras i slutet av mars, i samband med MATtankens medverkan på Kostdagarna i Malmö 2022.

– Vem vill du bjuda in till firandet av årets Offentliga måltidens dag? Verksamheter i kommuner och regioner som vill använda vykortet får några exemplar kostnadsfritt. Kom till vår monter på Dialogtorget på Kostdagarna i Malmö, 31 mars–1 april, så får du veta mer, säger MATtankens kommunikationssamordnare Anna Kim-Andersson.

Anna ser lite hemlighetsfull ut när hon svarar på frågan om hur framsidan ser ut. (Kortets baksida syns på bilden ovan).

– Vi håller fortfarande på med finputs. Vykorten trycks inom kort. Lanseringen sker på Kostdagarna. Det blir kul att dela ut de färdiga korten då, säger hon.

Kollegorna Eva Sundberg och Anna Lundstedt finns också självklart på plats på Dialogtorget.

– Kom och mingla med oss i MATtanken-teamet! Vi är ivriga att få berätta om det nya spännande projektet Silo, Statistikinsamling av livsmedelsinköp i offentlig sektor - kanske vill din kommun vara pilotkommun? säger Eva Sundberg som är projektledare för MATtanken och den som kommer att leda statistikuppdraget.

– Du får också information om annat som är på gång, exempelvis: Den nya mötesplatsen Studio MATtanken, erfarenhetsutbytet inom ramen för Ett nytt recept för skolmåltider och arbetet med att främja vildsvinskött i offentliga kök, säger samordnare Anna Lundstedt.

MATtanken-teamet är förväntansfullt och ser Dialogtorget som en bra träffpunkt. Det blir roligt att få mingla och ta del av allt som händer runtom i offentliga måltidssverige.

– Vad är aktuellt hos er? Vi ser otroligt mycket fram emot att få träffa alla! säger Anna, Eva och Anna.

Allt information om Kostdagarna i Malmö 2022 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns på Kost & Närings webbplats.

Här är direktlänken till utställarpresentationerna, Dialogtorget Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

MATtanken har anmält en fråga till Kostdagarna Forum Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., som går av stapeln på fredagens morgon, den 1 april.

Läs mer om firandet av Offentliga måltidens dag 2022 och Upptaktsträff den 6 april.

Senast uppdaterad

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post