Landsbygdsnätverket

Nu är vi laddade!

Vi har nu varit igång med MATtanken i drygt tre månader. De första månaderna i projektet har vi ägnat mycket åt planering och förankring. Vi har också byggt upp vår digitala kommunikation, inte minst webbplatsen som kommer att bli ett nav i projektet.

Förankringen av projektet har skett såväl inåt på Jordbruksverket men framför allt bland alla samverkansaktörer som finns runt om i landet. Vi har exempelvis funnits med i sammanhang där måltidschefer varit samlade i olika nätverk, träffat länsstyrelsernas landsbygdsdirektörer, Hushållningssällskapets matkonsulter och haft avstämningar med såväl Upphandlingsmyndigheten som Livsmedelsverket.

Vi har också hunnit med att på plats kolla in inspirerande exempel som görs i MATtanken-anda, bland annat i Östergötland. Här kan du läsa en artikel om det.

Så smått har vi kommit igång med vår kommunikation i olika kanaler, Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Twitter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Följ oss gärna där. Vår webbplats är nu också lanserad. Den kommer vi successivt att bygga upp under projekts gång med material som vi hoppas blir uppskattat och användbart för alla aktörer i den offentliga måltidskedjan.

 

Senast uppdaterad

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post