Landsbygdsnätverket

Kick-off: Offentliga måltidens dag 2023 med kommunikation i fokus

Lansering av ett uppdaterat grafiskt material och ett panelsamtal om kommunikation, storytelling och offentliga måltider. Detta är delar av programmet i kick-offen som går av stapeln den 27 april kl. 13.30-14.30.

– För fjärde året i rad uppmärksammar vi alla måltider i förskola, skola, vård och omsorg i samband med firandet av Offentliga måltidens dag, den tredje torsdagen i oktober, berättar Anna Kim-Andersson som är kommunikationssamordnare, MATtanken.

Kick-offen vänder sig till alla som vill fylla på med pepp och inspiration och är intresserade av att veta mer om årets firande av Offentliga måltidens dag den 19 oktober.

  • Summering och axplock från firandet 2022.
  • Tankar inför 2023. Presentation av det grafiska materialet som fått ett ansiktslyft, med mera.
  • Panelsamtal: Kommunikation, storytelling och offentliga måltider. Vad ser vi för nyttor? Vad finns det för utmaningar?
    Inbjudna till panelen är kommunikationsstrateger och/eller ansvariga för kommunikation i några olika organisationer tillsammans med personer i olika roller i måltidsorganisationerna. Paneldeltagarna kommer att berätta om sina tankar och erfarenheter. Alla som är med på upptakten har möjlighet att ge inspel, ställa frågor och dela erfarenheter i vanlig ordning.

I samband med kick-offen den 27 april kommer MATtanken också att öppna webben för anmälningar av aktiviteter till årets firande.

>> Här anmäler du dig till kick-offen för årets Offentliga måltidens dag Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (anmälningsformuläret öppnas i ett nytt fönster).


Senast uppdaterad

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post