Landsbygdsnätverket
Ett bildkollage med bilder från Instagram, flödet  #måltid21. samt Offentliga måltidens dags logotyp

Inspiration och upptakt inför Offentliga måltidens dag 2022

MATtanken bjuder in till en upptaktsträff då vi tillsammans kickar igång planeringen för årets firande av Offentliga måltidens dag som infaller den 20 oktober. Välkomna till upptaktsträffen som hålls digitalt, onsdag 6 april, kl. 13.30-15.00.

– Det blir glitter och guldkorn från förra årets firande, vi ger också tips och presenterar nytt material. Christina Möller och Carl Jan Granqvist från Måltidsakademien berättar om deras planer för firandet och hur dessa kan länkas ihop med firande av Offentliga måltidens dag. Självklart kommer det också finnas tid för erfarenhetsutbyte! säger Anna Lundstedt som samordnar träffen.

– Offentliga måltidens dag är ett tillfälle då de offentliga måltiderna lyfts fram och firas i kommuner och regioner. Förhoppningen är att ännu fler ska vilja haka på – upptakten är ett gyllene tillfälle att få inspiration och veta mer! fortsätter Anna.

Anmäl dig till upptakten den 6 april

Här är länken till anmälningsformuläret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (länken öppnas i ett nytt fönster).

Senast uppdaterad

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress

Landsbygdsnätverkets kansli Skeppsbrogatan 2, Jönköping

Kontakt

036 – 15 50 00
Skicka e-post