Landsbygdsnätverket
Framsida på dokumentet Nya nationella riktlinjer för måltider på sjukhus från Livsmedelsverket

Bättre mat för bättre vård – nya nationella riktlinjer för måltider på sjukhus

Livsmedelsverkets nya nationella riktlinjer för måltider på sjukhus - vad innebär de? Välkommen att ta del av MATtankens inspelade webbinarium från den 3 november 2020.

Bättre mat för bättre vård – nya nationella riktlinjer för måltider på sjukhus

Detta webbinarium inleds med en presentation av de nya nationella riktlinjerna för måltider på sjukhus. Föredraget hålls av Ulrika Backlund, Livsmedelsverket (ca 35 min).

Efteråt deltar Susanne Fredén, Akademiska sjukhuset i Uppsala och Kerstin Arvidsson, Region Kalmar i ett samtal kring de nya riktlinjerna. Ulrika Backlund svarar också på frågor som ställts i chatten. Moderator är Eva Sundberg, MATtanken.

Webbinariet genomfördes den 3 november 2020.

Längd: 1 h 8 min (varav föredraget är ca 35 min)

Mer information


Ulrika Backlunds presentation från webbinariet (pdf)PDF

Ladda hem riktlinjerna och ta del av mer information om Nya nationella riktlinjer för måltider på sjuhuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Livsmedelsverkets webb.

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster