Landsbygdsnätverket

Webbinarium: Minska matsvinnet - börja här!

Varför ska vi minska matsvinnet och hur kan vi göra det? I vårt nästa webbinarium ger vi kunskap och konkreta verktyg för att minska matsvinnet i offentliga kök. Webbinariet äger rum torsdagen den 28 februari kl. 13.30.

I detta webbinarium får ni fakta, kunskap och verktyg för att dra igång eller få en nytändning i ert pågående matsvinnsarbete inom offentliga måltider.

Varför ska vi minska svinnet och vilka är de bakomliggande orsakerna? Hur kan man göra och hur ska man mäta? Livsmedelsverket ger konkreta tips och presenterar sin metod för mätning av matsvinn.

Föreläser gör Ingela Dahlin och Karin Fritz från Livsmedelsverket.

Som vanligt finns det möjlighet att ställa frågor i slutet av webbinariet.

Datum och tid

Torsdag 28 februari 13.30 - 14.45

Anmälan

Anmäl dig här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hur går det till?

Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsarna. Avsnittet spelas också in så att du kan titta på det i efterhand.

Teknisk information finns här

 

Senast uppdaterad 2019-02-12

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster