Landsbygdsnätverket

Se webbinariet om hållbar offentlig mat i efterhand

Vad bör vi servera för mat för hälsans och planetens bästa? Hur kan teori omvandlas till praktik ute i verksamheten? Detta togs upp i MATtankens senaste webbinarium. Det spelades in och du kan nu se det i efterhand.

Webbinariet tog sitt avstamp i den nordiska analys utav EAT-Lancet-rapporten som nyligen lanserats. Vi fick också veta mer om konceptet "Diet for a green planet" som Södertälje kommun varit med och tagit fram.

Du kan se hela webbinariet här!

Föreläsare


Anna-Karin Quetel
, nutritionist på Livsmedelsverket.

Åsa Cannerheim, måltidsutvecklare i Södertälje kommun.

Jenny Isenborg-Sultan, koststrateg i Södertälje kommun.

Senast uppdaterad 2019-05-06

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster